Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sikkerhed & sundhed på arbejdspladsen

Svend Erik Larsen & Søns ledende medarbejdere har gennemgået den lovpligtige sikkerhedsuddannelse

For styring af sundhed og sikkerhed har vi udviklet en struktur for opbygning af plan for sikkerhed og sundhed (PSS). Her er hovedvægten lagt på, at den skal være justerbar og enkel, så den er nem at tilpasse de enkelte projekter.


For at opretholde den fornødne sikkerhed og sundhed i virksomheden har vi etableret en sikkerhedsgruppe bestående af repræsentanter fra ledende medarbejder og medarbejdervalgte sikkerhedsrepræsentanter der i fællesskab forestår arbejdet med sikkerhed og sundhed og løbende evaluerer på vores opgaver for hele tiden at blive bedre.

Sikkerhedsudvalget udarbejder vejledninger og øvrige instrukser af generel karakter og koordinerer sikkerhedsgruppernes arbejde på alle arbejdssteder. På byggepladserne er det byggepladslederen, der varetager vores forpligtelser inden for sikkerhedsarbejdet, og det organiseres i overensstemmelse med Arbejdsmiljøloven.


Virksomheden blev i 2008 screenet af arbejdstilsynet, det blev vurderet at Svend Erik Larsen & Søn har styr på arbejdet med sikkerhed og sundhed.

Også på dette område kan vi sige at ”VI VIL I FÆLLESSKAB GØRE OS UMAGE”

Vi er omfattet af Byg Garanti​

Vi er medlem af Dansk Byggeri​

Firmainfo​

Svend Erik Larsen & Søn A/S

CVR: 20047739​

Adresse​

Industrivej 42

4683 Rønnede​

​Kontakt

Telefon: 56 71 21 23

Mobil: 40 30 21 23

E-mail​

Send os en mail på:

carsten@selarsen.dk