Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Svend Erik Larsen & Søns kompetencer og arbejdsområder

Total- og hovedentrepriser

Svend Erik Larsen & Søn samler trådene i totalentrepriser på tværs af fagområderne og sørger for, at det gode håndværk kan mærkes i alle discipliner.

Samtidig har virksomheden ligeledes kompetencen til at være en solid medspiller for såvel bygherre som hovedentreprenør. I hovedentrepriser handler det om kapacitet, overblik, professionalisme og erfaring. Og dermed parathed til at påtage sig hvilket som helst projekt - uanset størrelse eller kompleksitet.


Med gode samarbejdspartnere og en stab af dygtige håndværkere kan vi være med helt fra planlægningen, så opgaven kommer godt fra start.

Murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejde

Svend Erik Larsen & Søn dækker alle former for murer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejde inden for såvel nybyggeri som bygningsrenovering. VVS-, el- og malerarbejde udfører vi i samarbejde med firmaer inden for disse fagområder. Vi har de faglige og økonomiske ressourcer, der er nødvendige for at løse alt fra serviceopgaver til nybyggerier, og dækker geografisk hele landet, dog primært Storkøbenhavn og Region Sjælland.

Reparering af revner i asfalten

Vi bestræber os hele tiden på, at kunne opfylde de behov vi møder. Af denne grund har vi for nylig anskaffet os maskiner der forebygger revner i asfalten. En lille revne kan se ud af lidt, men udvikler sig altid til en større og dybere revne, da selve overfladen åbnes og der herefter trænger vand ned i. Når vandet så om vinteren fryser til, krakelerer asfalten yderligere omkring revnen, hvilket gør at mere vand trænger ind. Om sommeren kan vand trænge ned i asfalten, og det bærelag der er under vejen udvaskes. Derfor ødelægges bæreevnen.

Der er derfor alt i alt rigtig god grund til at reagere og redde belægningen inden revnerne udvikler sig. Investeringen i denne reparation vil være meget mindre end hvis der ikke reageres med det samme, og asfaltens levetid vil ved hurtig forebyggelse forlænges. Nogle firmaer hælder ny asfalt direkte på revnerne, men der går gerne 1-2 år, og revnen slår igen igennem. Det vil derfor ikke på kort sigt kunne betale sig at spare udgiften, og revnen bør derfor laves ordentligt til at starte med. Ordentligt er i dette tilfælde ved at rense revnen grundigt med en højtryksrenser, tørre revnen fuldstændig og derefter begynde påfyldningen af fugemassen.

Vi er omfattet af Byg Garanti​

Vi er medlem af Dansk Byggeri​

Firmainfo​

Svend Erik Larsen & Søn A/S

CVR: 20047739​

Adresse​

Industrivej 42

4683 Rønnede​

​Kontakt

Telefon: 56 71 21 23

Mobil: 40 30 21 23

E-mail​

Send os en mail på:

carsten@selarsen.dk